HTML

Virtuális barangolások

Egy kedves barátommal 2005-től elkezdtünk virtuális utazásokat tenni. Ő Angliában él, én Magyarországon, így a téli estéken lehetetlen (már nem lévő ) helyekre utaztunk, vagy éppen az álmainkat valósítottuk meg - csak kicsit másképp. Ezt próbáljuk meg Jean ötlete alapján hivatalosítani, és folytatni olyan helyekre mely nem a megszokott nyaralóhelyeket takarja. Jean neki is indul tavasszal a kis hátizsákjával, így abszolút hiteles utakat élhetünk át. Hátha mást is érdekel.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A kezdetek

2010.11.01. 17:39 Migrant

Nem vagyok nagy blog olvasó...hát még író. Így nem tudom, hogy kell kezdeni, így a kezdeti nehézségeket mindenki nézze el nekem. 

Minden 2005 karácsonya  körül kezdődött.

Mindketten a gép előtt ültünk, csak épp más országban. Ekkor jött az ötlet, hogy dobjunk fel egy helyet, és azt két, három nap múlva beszéljük át, hogy ki mit tudott meg róla. Először az ókori világ hét csodáját "veséztük ki". Ha már úgyis biztos, hogy ténylegesen sosem juthatunk el oda, hát miért ne juthatnánk el virtuálisan. Hosszú-hosszú kutatással teli napok következtek, amiket nagyon élveztem. Keresgetni, hogy tényleg igaz-e az évszám, hogy tényleg ott van-e, ahol mondják. Hogy mi volt a lényege, és hogy miért lett csoda.....hát nem unatkoztunk az azt követő hónapokban.

Annyira szerettem, hogy bár azóta a második számítógépemet eszem meg, de ez a mappa (Mit látnánk szívesen?) mai napig lakattal zárt, és nem törölhető.

Megosztom veletek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtungolas.blog.hu/api/trackback/id/tr522414054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása